Komkommernieuws

Ronaldo verleidde moeder van zijn zoon voor onenightstand

AMSTERDAM. Volgens de laatste berichten zou Cristiano Ronaldo de moeder van zijn kind hebben verleid voor een onenightstand. De voetballer zou de vrouw hebben gespot in een restaurant en haar nogal direct hebben benaderd door naar haar toe te lopen en seks aan te bieden. Het meisje zou niet meteen hebben gesnapt wat Ronaldo bedoelde, waarop hij een hart op het raam tekende en zei: jij en ik, zoenen. Blijkbaar heeft hij daarna zijn zin gekregen. Begin deze maand werd bekend dat Ronaldo een kindje heeft. In eerste instantie werd gedacht dat hij een draagmoeder zou hebben ingeschakeld. Vrienden zeggen nu dat hij de vrouw voor een nacht heeft verleid en het kind daarna heeft ‘afgekocht’. Ze zou ruim 12 miljoen euro hebben gekregen om de baby af te staan. (De Telegraaf)

Fotomodel doet voorlichting PVV

DEN HAAG. Niks geen saaie voorlichtingstypes voor de PVV. De partij van Geert Wilders heeft tegenwoordig een fotomodel annex danseres ingezet voor het versturen van haar persberichten. Het gaat om de in 1985 in de Oekraïne geboren Stacey Chegodayev, artiestennaam Stacey Capos. De masterstudente Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam werd in februari gekozen tot finaliste Miss Benelux 2011. Die finale wordt aankomende september gehouden in Turkije.Daarnaast is ze dol op salsa dansen. (De Telegraaf)

Bejaarde vrouw overmeestert dief

BREDA. Een 32-jarige zwerver zal zich vermoedelijk voortaan serieus afvragen of het beroven van oudere vrouwen wel zo verstandigis. De man beroofde gisterochtend in Breda een 90-jarige vrouw van haar tas. Hij had echter niet op de 78-jarige zus van het slachtoffer gerekend. De jongere zus werkte de man tegen de grond en ging bovenop hem zitten. De straatrover kon vluchten. De 78-jarige ging achter hem aan, maar vond alleen zijn slippers. (ANP)

Pelikanen

nog zoek

HILVARENBEEK. De drie uit Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek ontsnapte pelikanen zijn nog altijd zoek, meldde een woordvoerder van het park gistermiddag. De drie vogels zijn vrijdagavond voor het laatst gezien in het park, waar ze sinds twee jaar verbleven. De pelikanen zijn groot en wit van kleur. Pelikanen kunnen grote afstanden afleggen. Het park heeft goede hoop dat het drietal „op eigen initiatief zal terugkeren”, aldus de woordvoerder. (ANP)

Vrouw herkent dikke pinguïn aan roep

AUCKLAND. Vrouwelijke pinguïns kunnen de dikste mannetjes herkennen aan hun roep. De zware pinguïns produceren een andere roep dan hun dunne soortgenoten, blijkt uit Nieuw-Zeelands onderzoek. Een dik mannetje is belangrijk, omdat hij twee weken zonder te eten op de eieren moet zitten. „Het is een soort mix van het geluid van een ezel en dat van een vastgelopen auto”, aldus onderzoekster Emma Marks. (ANP)