Film van de dag

Garden State (2004) Pers: Natalie Portman, Zach Braff Dir: Zach Braff Ref: GAR031AD Photo Credit: [ Camelot Pictures / The Kobal Collection / Bailey, K C ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
Garden State (2004) Pers: Natalie Portman, Zach Braff Dir: Zach Braff Ref: GAR031AD Photo Credit: [ Camelot Pictures / The Kobal Collection / Bailey, K C ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

Garden State. Voor zijn eerste film bleef ster, schrijver en regisseur Zach Braff dicht bij huis. Garden State is vernoemd naar de staat New Jersey, waar Braff opgroeide. Braff speelt een werkloze acteur die na de dood van zijn moeder terugkeert naar zijn geboorteplaats. Daar ontmoet hij de onweerstaanbare Sam (Natalie Portman). Andrew heeft zojuist de antidepressiva afgezworen waar hij al zijn halve leven aan zit, voorgeschreven door zijn eigen vader, een psychiater. Langzaam leert hij met Sam om de wereld zonder chemische hulpmiddelen tegemoet te treden. Charmante film combineert publieksvriendelijkheid met een melancholieke toon. (Zach Braff, 2004, VS), RTL5, 22.35-0.25u.