3 redenen om tv te kijken

1 halve finale

NOS WK Voetbal: Duitsland-Spanje

Ned.1, 20.00-22.34u.

Vanavond de tweede halve finale. Duitsland moet haar belangrijke middenvelder Müller missen. Bondscoach Löw drukte Spanje de afgelopen dagen in de favorietenrol, omdat dat land Europees kampioen is. Maar na de 4-0 overwinning op Argentinië zetten de analisten hun kaarten op een overwinning van Duitsland.

2 docu

The Angola Prison Rodeo

Ned.3, 20.30-21.30u.

Documentaire geeft de hoop en wanhoop weer van het leven binnen de muren van Angola Prison. De gevangenen, die levenslang hebben of wachten op hun executie, zien uit naar de Prison Rodeo die jaarlijks twee keer wordt georganiseerd.

3 coming-of-age

Garden State

RTL5, 22.35-00.25u.

Zach Braff speelt de werkloze acteur Andrew die na de dood van zijn moeder terugkeert naar zijn geboorteplaats. Daar ontmoet hij in het ziekenhuis de onweerstaanbare Sam (Natalie Portman). (Zach Braff, 2004)