Kiss in vol ornaat in het Gelredome

Arnhem, 19 juni. Bassist Gene Simmons van de Amerikaanse rockband Kiss steekt op karakteristieke wijze zijn tong uit tijdens een optreden gisteravond in de Arnhemse Gelredome. Kiss was een van de meest succesvolle bands van de jaren zeventig, die glamrock en hardrock bij elkaar bracht en hits had als Sure Know Something en I Was Made For Loving You. De groep zwoer enige tijd de make-up en extreme kostuums af, maar treedt inmiddels weer in vol ornaat op. Kiss was een pionier in het uitbaten van het imago van de band, met allerhande nevenproducten als poppen en plakplaatjes. Foto Andreas Terlaak Nederland, Arnhem, 18-06-2010. Gene Simmons van Kiss tijdens hun concert in het Gelredome. Foto: Andreas Terlaak
Arnhem, 19 juni. Bassist Gene Simmons van de Amerikaanse rockband Kiss steekt op karakteristieke wijze zijn tong uit tijdens een optreden gisteravond in de Arnhemse Gelredome. Kiss was een van de meest succesvolle bands van de jaren zeventig, die glamrock en hardrock bij elkaar bracht en hits had als Sure Know Something en I Was Made For Loving You. De groep zwoer enige tijd de make-up en extreme kostuums af, maar treedt inmiddels weer in vol ornaat op. Kiss was een pionier in het uitbaten van het imago van de band, met allerhande nevenproducten als poppen en plakplaatjes. Foto Andreas Terlaak Nederland, Arnhem, 18-06-2010. Gene Simmons van Kiss tijdens hun concert in het Gelredome. Foto: Andreas Terlaak