op nrcnext.nl

M.I.A. neemt wraak

Afgelopen week bracht de krant The New York Times een mooi, groot artikel over zangeres M.I.A..De journaliste schrijft niet alleen maar flatterend over haar en daar is de zangeres niet blij mee. Dat liet ze weten met de volgende tweet: 917.834.3158 CALL ME IF YOU WANNA TALK TO ME ABOUT THE N Y T TRUTH ISSUE, ill b taking calls all day bitches ;) Dit bleek het nummer van de journaliste, die onaangenaam verrast werd...

Bezuinigingen

Elf miljard eraf (van de zestig) voor sociale zekerheid. Dat is de VVD van plan. Maar wie gaat dat voelen?

Woensdagavond beschuldigden Femke Halsema en Mark Rutte in het Carré-debat elkaar al van liegen over de gevolgen van het VVD-programma voor ‘de gewone man’. Netwerk wijdde er een uitzending aan. Conclusie: een huilende bijstandsmoeder en een gezin met een gehandicapte dochter worden hard geraakt door de VVD. Volgens Rutte klopte er opnieuw niets van, wat hij nog eens toelichtte bij Wat Kiest Nederland op RTL 4. „Of hij liegt of hij kent zijn eigen programma niet”, reageerde Jolande Sap van GroenLinks. Wie had er nu gelijk?