• Ik

Gebroken wit

Bij de verhuisspullen zat een schemerlamp, een gebroken witte, geglazuurde, keramieken bol. Er was alleen geen plaats voor. Dus tijd voor Marktplaats.nl. Na een eerste bod volgde telefonisch contact. De man was erg enthousiast en zei dat hij hem in zijn tuin ging zetten. Ik zei dat het een binnenlamp was. Hij liet zich niet

Bij de verhuisspullen zat een schemerlamp, een gebroken witte, geglazuurde, keramieken bol. Er was alleen geen plaats voor. Dus tijd voor Marktplaats.nl.

Na een eerste bod volgde telefonisch contact. De man was erg enthousiast en zei dat hij hem in zijn tuin ging zetten. Ik zei dat het een binnenlamp was. Hij liet zich niet ontmoedigen. Hij wilde de lamp combineren met andere gebroken voorwerpen als een kapotte spiegel en oude potten.

„Maar de lamp is volledig intact. Gebroken wit is een kleur .” Even bleef het stil. Toen werd de verbinding verbroken.

Jan Baars

    • Ik