let morgen op die ene Belg

om Dice stelt het nummer voor waarmee hij ons land wil verdedigen op het Eurovisiesongfestival in Eurosong 2010: een song voor Tom Dice. Aan het einde van de show is de Belgische inzending voor het festival dus bekend. Daarnaast gaat presentator Bart Peeters ook op zoek naar het antwoord op enkele pertinente vragen. Wie is die Tom Dice eigenlijk? Is hij klaar voor het Eurovisiesongfestival? En hoe krijg je iemand als Tom Dice verkocht in het buitenland? Behulpzame zielen als Marcel Vanthilt, Siska Schoeters, André Vermeulen, Peter Van de Veire en Sergio helpen hem op de goede weg © VRT 2009 - Bart Musschoot

De Belg Tom Dice (pseudoniem van Tom Eeckhout) is dé verrassing van dit Eurovisie Songfestival. Morgen is hij te zien in de finale.

Bekijk zijn eerdere optreden via nrcnext.nl/links.