Film van de dag

Heartlands (2002) Pers: Michael Sheen Dir: Damien O'Donnell Ref: HEA120AL Photo Credit: [ Film Council/Revolution Films/Dna Films / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

Heartlands. Deze alleen in Engeland uitgebrachte film is een bitterzoete roadmovie over Colin, een goeiige verkoper annex dartsfan die op de brommer zijn vrouw Sandra achterna reist. Zij is er net vandoor gegaan met plaatselijk dartskampioen Geoff, op weg naar Blackpool voor het nationale dartskampioenschap. Gedurende zijn achtervolging treft Colin allerlei kleurrijke figuren. Sympathieke, weinig opzienbarende film, maar wel eentje die voor een prettig avondje televisiekijken zorgt. Vooral de beelden van het Peak District zijn prachtig.(Damien O’ Donnell, 2002, GB), Ned. 2, 23.55-1.25u.

André Waardenburg

    • André Waardenburg