Overige films

Next (Lee Tamahori, 2007, VS). Actiethriller in filosofiesaus. Nicolas Cage speelt een goochelaar die twee minuten vooruit in zijn leven kan kijken. Zo weet hij voortdurend wat hij vooral niet moet doen. Probleem: als je naar de toekomst kijkt verandert die en dan verandert alles. RTL7, 20.30-22.15u.

Mean Girls (Mark Waters, 2004, VS). High school-film onderscheidt zich van genregenoten door een verfrissend cynische ondertoon. Alle pubers zijn zelfzuchtige krengen. Met tienerster Lindsay Lohan als een meisje dat in de Afrikaanse jungle werd opgevoed en dieren logischer vindt dan mensen. Net5, 20.30-22.35u.

Mr. Woodcock (Craig Gillespie, 2007, VS). Povere komedie met Billy Bob Thornton als een sadistische gymleraar. Een oud-leerling die een succesvol zelfhulpboek heeft geschreven over het loslaten van het verleden, slaat op tilt als deze gehate oud-leraar gaat trouwen met zijn moeder. Veronica, 20.30-22.10u.

Bruce Almighty (Tom Shadyac, 2003, VS). Jim Carrey mag van God (Morgan Freeman in een smetteloos wit kostuum) een tijdje over alle vermogens van Onze Lieve Heer beschikken en denkt aanvankelijk alleen maar aan zichzelf. Brutaal, veelbelovend concept resulteert in makkelijke spotzucht. Veronica, 22.10-0.10u.