vandaag

In het nieuws:

RTL en BNR organiseren in het Amsterdamse theater Carré het tweede lijsttrekkersdebat. Centraal staat de toekomst van de Nederlandse economie. De acht grootste partijen zijn vertegenwoordigd. Het debat wordt vanaf 20.30 live uitgezonden.

De uitslag van de parlementsverkiezingen in Suriname wordt verwacht.

De Space Shuttle Atlantis keert na een twaalfdaagse missie terug op Cape Canaveral in Florida. Het was de laatste missie van het ruimteveer Atlantis, die ruim 25 jaar dienst deed.

Demissionair minister Maxime Verhagen (Buitenlandse Zaken, CDA) lanceert de online campagne ‘Wijs op Reis’. Eén op de vier Nederlanders raakt volgens Buitenlandse Zaken in het buitenland in de problemen. Het ministerie gaat daarom reisadviezen verstrekken via diverse boekingssites voor reizen.