Opinie

    • Ik

Aanwezigheid

Aanstaande zaterdag wordt mijn moeder gecremeerd. We willen na afloop graag met de aanwezigen napraten, dus bellen mijn zus en ik een aantal potentiële locaties om te informeren of ze zaterdagmiddag circa driehonderd gasten kunnen ontvangen. Nadat ik tevergeefs zo’n zestien telefoontjes heb gedaan, bel ik een plaatselijk hotel om te informeren naar de mogelijkheden.

Aanstaande zaterdag wordt mijn moeder gecremeerd. We willen na afloop graag met de aanwezigen napraten, dus bellen mijn zus en ik een aantal potentiële locaties om te informeren of ze zaterdagmiddag circa driehonderd gasten kunnen ontvangen.

Nadat ik tevergeefs zo’n zestien telefoontjes heb gedaan, bel ik een plaatselijk hotel om te informeren naar de mogelijkheden.

Een vriendelijke hotelmedewerker staat me te woord.

Hij zegt: „Misschien een gekke vraag, mevrouw, maar zal de overledene hier ook bij aanwezig zijn?”

Sannah Kleinrensink

    • Ik