4 redenen om tv te kijken

1 Nederlands Elftal

Oefeninterland: Nederland – Mexico

SBS6, 20.00-22.00u.

Het Nederlands elftal bereidt zich voor op het WK in Zuid-Afrika. Bondscoach Bert van Marwijk zal in deze oefenwedstrijd de meest gewenste opstelling willen uitproberen. Zal Robin van Persie zijn zin krijgen en spelen met Robben, Van der Vaart en Sneijder?

2 Debat

Wat kiest Nederland: het Carré Debat

RTL4, 20.30-22.00u.

Programma waarin de lijsttrekkers van de acht grote partijen in Carré debatteren over de toekomst van de Nederlandse economie. Het is het enige debat in aanloop naar 9 juni dat zich volledig richt op het belangrijkste thema van deze verkiezingen.

3 drama

PS I love you

RTL5, 20.30-23.00u.

Sentiment en humor laten zich niet gemakkelijk vermengen. P.S. I Love You wil ons laten janken om het verdriet van Holly die net haar man verloren heeft, en wil ons daarbij ook nog laten huilen van het lachen om haar botte vrienden en vriendinnen. Het gaat niet samen, en doordat regisseur Richard LaGravenese het toch halsstarrig blijft proberen, lukt het ook niet met elk apart. (Richard LaGravenese, 2007)

4 coming-out

KRO’s Uit de Kast

Ned.3, 21.25-21.55u.

Arie Boomsma presenteert een nieuw programma waarin jongeren uit de kast komen. Vanavond is de eerste uitzending over de coming-out van de 23-jarige Odin uit Hoorn.