5 redenen om tv te kijken

1 Carrie I

Sex and the city 2: TV Special

Net 5, 20.00-20.30u.

Renate Verbaan is naar New York afgereisd om de vier hoofdrolspeelsters te spreken over de film Sex and the City 2, die vanaf volgende week donderdag in de bioscoop draait.

2 Carrie II

Sex and the city

Net 5, 20.30-23.20u.

Als de film begint, zijn twee vrouwen getrouwd, Miranda en Charlotte. Samantha wil niet trouwen, haar gaat het alleen om de seks, want voor je het weet doe je het nog maar drie of vier keer per week. Euh, zegt Miranda, de laatste keer dat mijn man en ik hebben gevreeën was zes máánden geleden. Punt gemaakt. Ook Carrie is nog niet getrouwd als de film begint. Maar dat wil ze wel. Daar zal de rest van de film om draaien.

3 Champions League

NOS UEFA Champions League: Road to the final

Ned. 3, 21.00-21.55u.

In de finale staan de ploegen Bayern München en Inter tegenover elkaar. Voor de winter stond Van Gaal er met Bayern München niet rooskleurig voor. Zijn positie stond zelfs ter discussie. Inmiddels heeft hij met Bayern München de landstitel en de beker op zak en staat hij in de finale van de Champions League. Verslag van de hobbelige route die de ploegen hebben afgelegd om de finale te bereiken.

4 WK

Holland Doc: De strijd om Johannesburg

Ned. 2, 22.50-23.55u.

Met het WK voetbal in het vooruitzicht begint Johannesburg in 2006 met een grote opknapbeurt van de verpauperde buurten. Filmmaker Rehad Desai volgt deze grootstedelijke make-over vanaf het begin.

5 Carrie III

Making of Sex and the city 2

Net 5, 23.20-23.45u.

Te zien is hoe de film tot stand is gekomen, inclusief interviews met diverse betrokkenen.