• Ik

Cancelled

Grote schrik bij aankomst op de luchthaven Weeze. Op de borden achter bijna alle Spaanse bestemmingen staat ‘cancelled’. Gelukkig lijkt onze vlucht naar Barcelona gewoon door te gaan. Een gaatje in de aswolk waar net een vliegtuig doorheen past? Later die dag aan de rand van het zwembad in Spanje lees ik mijn mailtjes, waaronder

Grote schrik bij aankomst op de luchthaven Weeze. Op de borden achter bijna alle Spaanse bestemmingen staat ‘cancelled’. Gelukkig lijkt onze vlucht naar Barcelona gewoon door te gaan. Een gaatje in de aswolk waar net een vliegtuig doorheen past?

Later die dag aan de rand van het zwembad in Spanje lees ik mijn mailtjes, waaronder één waarin Ryanair zich verontschuldigt voor het annuleren van onze vlucht van die ochtend wegens het sluiten van het Spaanse luchtruim. Zullen er reizigers zijn die gebruik maken van de mogelijkheid om hun geld terug te vragen?

Edo Westra

    • Ik