Film van de dag

Scène uit Babe : Pig in the City. Babe - Pig In The City (1998) Dir: George Miller Ref: BAB043AJ Photo Credit: [ Universal / The Kobal Collection / Johns, Carolyn ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

Babe: Pig in the City. Het varkentje Babe gaat op zakenreis met de vrouw van boer Hoggett, die na een val in de put niet meer kan werken. Een faillissement dreigt. Ze komen terecht in een veel grimmiger wereld dan die uit Babe. In het vervolg is een hoofdrol weggelegd voor de prachtige art direction. De griezelige metropool waarin Babe en boerin Esme terechtkomen is een adembenemende karikatuur van alle grote steden ter wereld. Babe raakt Esme al snel kwijt en blijft achter in het enige hotel dat dieren toelaat. Met Magda Szubanski, James Cromwell en Mickey Rooney. (George Miller, 1998, Aus), RTL8, 20.30-22.15u.André Waardenburg

    • André Waardenburg