Tapas

Tapas gegeten Wat Verduras a la plancha, ofwel gegrilde aubergines, paprika’s, oesterzwammen en uien, royaal overgoten met olijfolie en bestrooid met peterselie. Waar Bar Pilar, Calle del Moro Zeit 13, Valencia Opvallend Authentieker tapastentjes dan Pilar vind je niet in Valencia. De bar is beroemd om zijn clóchinas, een lokale mosselsoort. Maar alles, tot en met dit eenvoudige groentegerecht, smaakt er voortreffelijk. cijfer 8½

Wat Verduras a la plancha, ofwel gegrilde aubergines, paprika’s, oesterzwammen en uien, royaal overgoten met olijfolie en bestrooid met peterselie.

Waar Bar Pilar, Calle del Moro Zeit 13, Valencia

Opvallend Authentieker tapastentjes dan Pilar vind je niet in Valencia. De bar is beroemd om zijn clóchinas, een lokale mosselsoort. Maar alles, tot en met dit eenvoudige groentegerecht, smaakt er voortreffelijk.