De Tweede Kamer van 1998-2006

Debat: kunnen Kamerleden vernieuwen?

Aan de vooravond van de Tweede Kamerverkiezingen brengen nrc.next en De Rode Hoed vier ambitieuze nieuwkomers op de kandidatenlijsten bij elkaar om te praten over hun aspiraties, het gezag van de politiek, de bezuinigingen en de herinrichting van Nederland. Kunnen nieuwe Kamerleden ook vernieuwing brengen in Den Haag?

Ahmed Marcouch (PvdA), Betty de Boer (VVD) Jan Paternotte (D66) en Liesbeth van Tongeren (GroenLinks) over politiek in een Nederland dat voor grote veranderingen staat. Het debat wordt aanstaande maandag gehouden in Amsterdam.

Maandag 17 mei 2010, De Rode Hoed, Amsterdam. Het debat begint om 20.15 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Gespreksleider is Joost Oranje, chef van de politieke redactie van NRC. De entree bedraagt 10 euro.