Overige films

Floris (Jean van de Velde, 2004, Ned). De titelheld is de kleinzoon van de door Rutger Hauer beroemd gemaakte vechtjas en wil liever acteren dan vechten. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en dus zal ook deze Floris (Michiel Huisman) op avontuur gaan. Dit keer niet met een Sindala, maar met Pi, een Chinees acrobatenmeisje gespeeld door Birgit Schuurman. Ned.3, 15.30-17.05u.

Just Like Heaven (Mark Waters, 2005, VS). Geestige geestfilm. De geest van ambitieuze arts Reese Witherspoon duikt te pas en te onpas op in het appartement van de om de dood van zijn vrouw rouwende tuinarchitect Mark Ruffalo. Net5, 20.30-22.20u.

Under the Tuscan Sun (Audrey Wells, 2003, VS/Italië). Verfilming van bestseller van Frances Mayes werd een bitterzoete romance vol clichés over een gescheiden Amerikaanse (Diane Lane) die zich in Toscane over een vervallen villa ontfermt. RTL8, 20.30-22.40u.

Meet the Fockers (Jay Roach, 2004, VS). Uitzinnig vervolg op Meet the Parents (2000). Dustin Hoffman en Barbra Streisand zijn de flowerpower-ouders van de zachtaardige Ben Stiller. En Robert De Niro is andermaal zijn conservatieve, aanstaande schoonvader. Veronica, 22.30-0.45u.