Kort nieuws Kinderpagina

Man trouwt met kat

Een man uit Berlijn (59) is getrouwd met zijn poes Cecilia (15). Omdat je in Duitsland niet met een kat kan trouwen, heeft de man zelf een bruiloft bedacht. De bruid heeft astma en is te dik. De bruidegom is blij: „We knuffelen de hele tijd en ze heeft altijd in mijn bed geslapen.”

Apenballendraaiers gepakt

Op Java maakte een echtpaar gehaktballen van het vlees van bedreigde apen. Ze vingen Javaanse langoers, een zwart, slank aapje met bakkebaarden, in het Baloeran wildpark. De politie heeft de ballendraaiers gearresteerd.

Vinger aan meubel vast

In het Belgische Sint-Truiden heeft een meubelmaker zijn vinger aan een kast vast geniet. De brandweer heeft hem losgezaagd. Met het laatste restje meubel aan zijn vinger ging de man naar het ziekenhuis.

Opa ramt schoenenwinkel

Een bejaarde (91) is met zijn auto een schoenenwinkel in Zevenaar ingereden. Hij zette zijn versnelling per ongeluk in zijn achteruit en reed de etalage in. Tientallen schoenen werden geplet.

Spiderman pakt winkeldief

In een Australische stripwinkel heeft een Spiderman een dief gepakt. Hij werd geholpen door Jedi-ridders uit Star Wars. De eigenaar van de stripwinkel droeg een Spidermanpak om reclame te maken. Een groepje klanten kwam verkleed als Jedi’s.