Britse verkiezing blijft spannend

Britse verkiezing blijft spannend Londen. Volgens de peilingen hebben de Conservatieven gisteren de meeste stemmen gekregen bij de Britse parlementsverkiezingen, maar niet genoeg om een meerderheid in het parlement te veroveren. De uitslag wordt vandaag in de loop van de dag pas bekend. De opkomst leek hoger dan verwacht, maar er waren gisteren geen officiële cijfers. Vijf jaar geleden was de opkomst 61 procent. Op de foto halen agenten demonstranten van het dak van een stembureau. Daar zou David Cameron, leider van de Conservatieven stemmen. Foto AP Police officers erect a ladder to remove protestors who hung a banner from the roof of the polling station where David Cameron, leader of Britain's opposition Conservative Party and his wife Samantha were schedukled to cast their votes in Britain's General Election, in Witney, England, Thursday, May 6, 2010.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP