Overige films

Two Weeks Notice (Marc Lawrence, 2002, VS). Regiedebuut van de scenarioschrijver van Miss Congeniality en Forces of Nature, beide met Sandra Bullock. Nu speelt zij een onhandige milieuadvocaat in dienst van schatrijke vastgoedhandelaar Hugh Grant, een onuitstaanbare, maar ook onweerstaanbaar man. Zoals het hoort ontwikkelen ze een haat-liefdeverhouding, met veel verbaal vuurwerk en geestige, romantische liefdesliedjes. Net5, 20.30-22.35u.

My Mom’s New Boyfriend (George Gallo, 2008, VS). FBI-agent Colin Hanks doet onderzoek naar Antonio Banderas, de nieuwe vriend van zijn moeder Meg Ryan. Mengelmoesje haalde nooit de Nederlandse bioscoop.RTL8, 20.30-22.20u.

Meet the Parents (Jay Roach, 2000, VS). Minder leuke komedie grossiert in schoonoudermoppen. Ben Stiller probeert plaats te veroveren in zijn aanstaande schoonfamilie, waar Robert De Niro grijnslachend de scepter zwaait.Veronica, 22.45-0.30u.

Kinky Boots (Julian Jarrold, 2005, Engeland/VS). Kinky Boots is „Priscilla, Queen of the Desert meets The Full Monty”, schreef The Observer. Noodlijdende schoenenfabriek in Northampton krijgt adviezen van zwarte drag queen uit Soho (Chiwetel Ejiofor).BBC 2, 23.00-0.40u.