Golven tot zes meter in Cannes

Golven tot zes meter in Cannes Cannes. De strandtenten van Cannes werden gisteren weer opgebouwd, nadat ze schade hadden geleden door extreem hoge golven. Die waren ontstaan door de storm die deze week in Frankrijk woedde. Volgende week wordt in Cannes het beroemde filmfestival gehouden. In andere delen van het land is veel sneeuw gevallen. Tienduizenden huishoudens zitten zonder stroom en enkele luchthavens zijn gesloten. In de Pyreneeën is er lawinegevaar, wat zeer ongebruikelijk is in mei. Foto Reuters Workmen with heavy equipment start clean up operations on the damaged beach front in Cannes May 5, 2010 the day after unusually high seas from a storm hit the southeastern coast of France a week before the opening on May 12 of the 63rd Cannes Film Festival. REUTERS/Sebastien Nogier (FRANCE - Tags: DISASTER ENVIRONMENT ENTERTAINMENT) REUTERS