bron van de kunst

bron van de kunst „Caravans zijn nogal een Hollands verschijnsel. De door auto’s voortgesleurde witte ondingen zijn van ongelofelijk lelijk design”, zegt kunstenares en freelance vormgever Ine Reijnen (inereijnen.nl). „Caravanning heeft iets heel sufs en dat intrigeert me.” Reijnens artiestennaam Airco Caravan staat voor „een verfrissende wind in de suffe werkelijkheid”. Retroprullaria van „dingen uit het dagelijks leven” inspireren haar. De minicaravans vindt ze op rommelmarkten die ze graag afstruint. Deze rubriek gaat over kunstenaars en hun verzameling als bron van inspiratie. Heb jij als kunstenaar afbeeldingen, voorwerpen of kunst die jou speciaal inspireren? Stuur je bijdrage aan deze rubriek naar klik@nrc.nl
bron van de kunst „Caravans zijn nogal een Hollands verschijnsel. De door auto’s voortgesleurde witte ondingen zijn van ongelofelijk lelijk design”, zegt kunstenares en freelance vormgever Ine Reijnen (inereijnen.nl). „Caravanning heeft iets heel sufs en dat intrigeert me.” Reijnens artiestennaam Airco Caravan staat voor „een verfrissende wind in de suffe werkelijkheid”. Retroprullaria van „dingen uit het dagelijks leven” inspireren haar. De minicaravans vindt ze op rommelmarkten die ze graag afstruint. Deze rubriek gaat over kunstenaars en hun verzameling als bron van inspiratie. Heb jij als kunstenaar afbeeldingen, voorwerpen of kunst die jou speciaal inspireren? Stuur je bijdrage aan deze rubriek naar klik@nrc.nl