Truffelworst

Truffelworst gegeten Wat Verse worst van biologische kip met zwarte truffel. Truffelproducten willen nog wel eens een gemeen chemisch smaakje hebben omdat ze worden gepimpt met synthetische truffelolie. Zo niet deze worst. Waar Gekocht bij poelier Ammerlaan, Aert van de Goesstraat 26, Den Haag, thuis gebakken. Opvallend Het kan best, kippenworst. Maar het blijft iets droogs houden. Als de worst van varkensvlees was gemaakt, was-ie sappiger en dus nog lekkerder geweest. cijfer 7,5

Wat Verse worst van biologische kip met zwarte truffel. Truffelproducten willen nog wel eens een gemeen chemisch smaakje hebben omdat ze worden gepimpt met synthetische truffelolie. Zo niet deze worst.

Waar Gekocht bij poelier Ammerlaan, Aert van de Goesstraat 26, Den Haag, thuis gebakken.

Opvallend Het kan best, kippenworst. Maar het blijft iets droogs houden. Als de worst van varkensvlees was gemaakt, was-ie sappiger en dus nog lekkerder geweest.