Film

The Ladykillers (Joel & Ethan Coen, 2004, VS). Remake van klassieke Britse komedie uit 1955. Groep mannen probeert een kraak te plegen door vanuit het huis van een oude vrouw een tunnel te graven. Perfecte cast, aangevoerd door Tom Hanks, en met alle vertrouwde Coen-kwaliteiten: briljante dialogen, gave vormgeving en zwarte humor. Veronica, 18.00-20.00u.

La vita è bella (Roberto Benigni, 1997, Italië). Met de Grote Juryprijs van Cannes en een Oscar bekroonde tragikomedie over illusies als levensnoodzaak. Een Joodse vader en zoon overleven samen Auschwitz door te doen alsof de Holocaust maar een spelletje is. Net5, 0.10-2.30u.

Truth or Dare: In Bed with Madonna (Alek Keshishian, 1991, VS). Een van de beste documentaires ooit over een popidool-op-tournee: Madonna tijdens haar Blind Ambition-tour van 1990. Hilarisch, provocerend en ontroerend.SBS6, 0.50-2.55u.