Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Zuidas

Zuidas De strip Zuidas die je op deze twee pagina’s kunt lezen is de runner-up – de tweede plaats, groot 250 euro – van de Benelux Beeldverhalen Prijs 2010. Morgen staat op deze plek de winnaar. Zuidas is van tekenaar Jan Cleijne (32) en scenarist Jantiene de Kroon (31). In het dagelijks leven werken Cleijne en De Kroon aan een animatiefilm over strippersonage DirkJan van striptekenaar Mark Retera.
Zuidas De strip Zuidas die je op deze twee pagina’s kunt lezen is de runner-up – de tweede plaats, groot 250 euro – van de Benelux Beeldverhalen Prijs 2010. Morgen staat op deze plek de winnaar. Zuidas is van tekenaar Jan Cleijne (32) en scenarist Jantiene de Kroon (31). In het dagelijks leven werken Cleijne en De Kroon aan een animatiefilm over strippersonage DirkJan van striptekenaar Mark Retera. Cleijne, Jan

De strip Zuidas die je op deze twee pagina’s kunt lezen is de runner-up – de tweede plaats, groot 250 euro – van de Benelux Beeldverhalen Prijs 2010. Morgen staat op deze plek de winnaar. Zuidas is van tekenaar Jan Cleijne (32) en scenarist Jantiene de Kroon (31). In het dagelijks leven werken Cleijne en De Kroon aan een animatiefilm over strippersonage DirkJan van striptekenaar Mark Retera.