Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Opvolging bij KPN vergt veel geduld

Foto Roel Rozenburg Amsterdam : 13 april 2010 Aandeelhoudersvergadering KPN, een medewerker van een audio-visueelbedrijf speelt, tijdens de vergadering, een kaartspel op zijn computer. In de top van het bedrijf wordt momenteel veel gesproken over de opvolging van Scheepbouwer die eind dit jaar KPN gaat verlaten. Volgens enkele bronnen is er zelfs grote onenigheid over. foto © Roel Rozenburg
Foto Roel Rozenburg Amsterdam : 13 april 2010 Aandeelhoudersvergadering KPN, een medewerker van een audio-visueelbedrijf speelt, tijdens de vergadering, een kaartspel op zijn computer. In de top van het bedrijf wordt momenteel veel gesproken over de opvolging van Scheepbouwer die eind dit jaar KPN gaat verlaten. Volgens enkele bronnen is er zelfs grote onenigheid over. foto © Roel Rozenburg