Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Beeldende kunst

mooist verpakt

mooist verpakt Tissues in een doos met baksteenprint, een ingenieus gevouwen platenhoes en een kartonnen melkpak met een koeienhoofd. Op www.fastcompany.com zijn ‘de twaalf mooiste verpakkingen ter wereld’ verzameld. Bekijk ze via nrcnext.nl/links.
mooist verpakt Tissues in een doos met baksteenprint, een ingenieus gevouwen platenhoes en een kartonnen melkpak met een koeienhoofd. Op www.fastcompany.com zijn ‘de twaalf mooiste verpakkingen ter wereld’ verzameld. Bekijk ze via nrcnext.nl/links.

Tissues in een doos met baksteenprint, een ingenieus gevouwen platenhoes en een kartonnen melkpak met een koeienhoofd. Op www.fastcompany.com zijn ‘de twaalf mooiste verpakkingen ter wereld’ verzameld. Bekijk ze via nrcnext.nl/links.