Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Drugs

4 redenen om tv te kijken

1 Voetbal

UEFA Champions League: FC Barcelona-Arsenal

Ned.3, 20.15-22.40u.

Returnwedstrijd in de kwartfinales van de Champions League. In het eerste treffen speelden Barcelona en Arsenal gelijk (2-2). In de eerste helft had de Engelse club nog weinig in te brengen, maar na de rust liet Barcelona de overwinning schieten.

2 foute film

Into the Blue

Veronica, 20.30-22.40u.

Vier vrienden gaan op zoek naar een wrak met een historisch rijke lading. Ze stuiten en passant op een gezonken vliegtuigje vol cocaïne. Laten ze nou te weinig geld hebben om het scheepswrak te lichten. Dus haalt het achteloze stel de twee braveriken over om de gezonken coke verkopen. Maar dan blijkt dat er op het water gevaarlijker roofdieren leven dan eronder. Volstrekt voorspelbare film, waarin Jessica Alba een bikini draagt met het formaat van een muizenbaretje (aldus de Engelse krant The Guardian in een recensie). (John Stockwell, 2005) Meteen gevolgd door deel 2.

3 vrouwenserie

Cougar Town

NET5, 21.05-21.35u.

Dramaserie met in de hoofdrol Courtney Cox (Friends, Dirt) als rijpere vrouw die houdt van jonge mannen. Als Jules per ongeluk tegen Grayson zegt dat hij knap is, doet ze er alles aan om hem toe te laten geven dat zij ook knap is. Ondertussen voelt Ellie zich niet meer sexy.

4 Koken

Herrie in je huiskamer

RTL4, 21.30-22.35u.

Herman den Blijker heeft weer een nieuw formatje bedacht. Ditmaal strijden twee stellen tegen elkaar door hun huizen om te toveren tot huiskamerrestaurant. Met alle ‘herrie’ van dien.