Opinie

    • Ik

Meer buren

Op naar Almere, met een vriend die opleiding tot camerajournalist volgt. Voor straatinterviews komen we uiteindelijk in de Stedenwijk terecht. Daar worden we in een plaatselijk buurthuis getrakteerd op koffie met hartstochtelijk commentaar op de plaatselijke politieke verwikkelingen en beloftes: „Wat nou, meer blauw op straat, meneer? Ik zeg het u, meer buren op straat!”

Op naar Almere, met een vriend die opleiding tot camerajournalist volgt. Voor straatinterviews komen we uiteindelijk in de Stedenwijk terecht.

Daar worden we in een plaatselijk buurthuis getrakteerd op koffie met hartstochtelijk commentaar op de plaatselijke politieke verwikkelingen en beloftes: „Wat nou, meer blauw op straat, meneer? Ik zeg het u, meer buren op straat!”

Janwillem Witsen Elias

    • Ik