'Auto-eter' op paasbeurs Sydney

Robosaurus, een vuurspuwende robot van 27 ton en vijf verdiepingen hoog, zet auto’s in brand en gooit ze dan op de grond. De robot draait alvast warm voor de Koninklijke Paasshow in Sidney, Australië, die morgen begint. De bouw van Robosaurus duurde twee jaar. Foto AFP Robosaurus, a five storey, 27 tonne, fire breathing, car eating robot, sets fire to a car before dropping it to the ground during a Sydney Royal Easter Show media preview on March 30, 2010. More than 30 high tech companies took two years to create this state-of-the-art hydraulic electrical and mechanical monster, which will be one of the highlights of the Easter Show being held in Sydney from April 1-14. AFP PHOTO / Greg WOOD
Robosaurus, een vuurspuwende robot van 27 ton en vijf verdiepingen hoog, zet auto’s in brand en gooit ze dan op de grond. De robot draait alvast warm voor de Koninklijke Paasshow in Sidney, Australië, die morgen begint. De bouw van Robosaurus duurde twee jaar. Foto AFP Robosaurus, a five storey, 27 tonne, fire breathing, car eating robot, sets fire to a car before dropping it to the ground during a Sydney Royal Easter Show media preview on March 30, 2010. More than 30 high tech companies took two years to create this state-of-the-art hydraulic electrical and mechanical monster, which will be one of the highlights of the Easter Show being held in Sydney from April 1-14. AFP PHOTO / Greg WOOD AFP