Het Pakistaanse zwarte balkje is wel erg discreet

Hier is-ie dan! Eh, wie? Dat bleef ook voor de pers onduidelijk, omdat deze Pakistaanse terrorist met een doek over zijn hoofd aan de media werd gepresenteerd. De politie in Karachi, de grootste stad van Pakistan, arresteerde deze week drie leden van de militante soennitische groep Lashkar-e-Jhangvi en nam daarbij zestig kilo aan explosieven in beslag. Deze groep werd in 1996 opgericht en heeft banden met Al-Qaeda en de Talibaan. Foto Reuters/Akhtar Soomro An arrested member of the outlawed militant group Lashkar-e-Jhangvi is presented to the media at the Police Crime Investigation Department in Karachi March 29, 2010. Police arrested in Karachi three members of the outlawed Sunni militant group Lashkar-e-Jhangvi and seized up to 60 kg (132 lbs) of explosives and detonators. REUTERS/Akhtar Soomro (PAKISTAN - Tags: CIVIL UNREST POLITICS CRIME LAW IMAGES OF THE DAY) REUTERS

Hier is-ie dan! Eh, wie? Dat bleef ook voor de pers onduidelijk, omdat deze Pakistaanse terrorist met een doek over zijn hoofd aan de media werd gepresenteerd. De politie in Karachi, de grootste stad van Pakistan, arresteerde deze week drie leden van de militante soennitische groep Lashkar-e-Jhangvi en nam daarbij zestig kilo aan explosieven in beslag. Deze groep werd in 1996 opgericht en heeft banden met Al-Qaeda en de Talibaan.