Autoverslinder op Paasbeurs Sydney

Robosaurus, een autoverslindende robot van vijf verdiepingen hoog en 27 ton zwaar, zet een autowrak in brand alvorens het op de grond te storten, tijdens een voorproefje van de Sydney Royal Easter Show in Australië. Het hydraulische en elektrische monster is gemaakt door meer dan dertig hightechbedrijven. Het moet een van de trekpleisters worden van de Paasbeurs, van 1 tot 14 april. Foto AFP Robosaurus, a five storey, 27 tonne, fire breathing, car eating robot, sets fire to a car before dropping it to the ground during a Sydney Royal Easter Show media preview on March 30, 2010. More than 30 high tech companies took two years to create this state-of-the-art hydraulic electrical and mechanical monster, which will be one of the highlights of the Easter Show being held in Sydney from April 1-14. AFP PHOTO / Greg WOOD AFP