Opinie

    • Ik

Service

Ik gebruik een opwaardeerkaart om met de metro naar de universiteit te gaan. Aangekomen blijkt dat alle uitcheckpoortjes buiten gebruik zijn. Ach, de zon schijnt en er stond nog maar 5 euro op. ’s Middags blijkt de opwaardeermachine ook buiten gebruik, dus ik moet de tram nemen. Ik leg de trambediende uit hoe de vork

None

Ik gebruik een opwaardeerkaart om met de metro naar de universiteit te gaan. Aangekomen blijkt dat alle uitcheckpoortjes buiten gebruik zijn. Ach, de zon schijnt en er stond nog maar 5 euro op. ’s Middags blijkt de opwaardeermachine ook buiten gebruik, dus ik moet de tram nemen. Ik leg de trambediende uit hoe de vork in de steel zit.

Met een glimlach vertelt hij dat ik niet in de tram kan opwaarderen en dat ik zal moeten lopen. Ik verzoek hem zijn hand over zijn hart te strijken, maar hij lacht, en terwijl de deuren dichtgaan steekt hij zijn middelvinger op.

Mark Egeler

    • Ik