Personeel British Airways staakt

Een masker met het gezicht van British Airways-topman Willie Walsh ligt in het urinoir van een sportclub in de buurt van luchthaven Heathrow. De staking van het cabinepersoneel van de luchtvaartmaatschappij leidde dit weekeinde tot veel vertragingen en geschrapte vluchten op de luchthaven in West-Londen. Foto AFP A mask depicting British Airways CEO Willie Walsh is placed into a men's urinal at a sports club in Bedfont near Heathrow airport in West London, on March 28, 2010. British Airways cabin crew are resuming their four-day strike with the Unite Union threatening more action after Easter unless talks with BA management can produce a resolution. The cabin crew are striking over a reduction in crew aboard flights and a two-year pay freeze. AFP PHOTO/Leon Neal AFP