Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Economie

paviljoens in aanbouw

paviljoens in aanbouw In mei opent de World Expo in Shanghai, China. Met een budget van ruim 60 miljard dollar wil Shanghai de Spelen van Peking in 2008 overtreffen. Bekijk alvast de artist impressions van de verschillende landenpaviljoens via nrcnext.nl/links
paviljoens in aanbouw In mei opent de World Expo in Shanghai, China. Met een budget van ruim 60 miljard dollar wil Shanghai de Spelen van Peking in 2008 overtreffen. Bekijk alvast de artist impressions van de verschillende landenpaviljoens via nrcnext.nl/links

In mei opent de World Expo in Shanghai, China. Met een budget van ruim 60 miljard dollar wil Shanghai de Spelen van Peking in 2008 overtreffen.

Bekijk alvast de artist impressions van de verschillende landenpaviljoens via nrcnext.nl/links