Opinie

    • Youp

Oorgasme

Dus de doventolk bij het Journaal moest deze week met brede gebaren aan de hardhorende kijkers uitleggen dat de huidige paus Benedictus XVI in 1996, toen hij onder zijn meisjesnaam Joseph Ratzinger nog een ander baantje had, op de hoogte werd gebracht van seksueel misbruik van 200 dove kinderen door een Amerikaanse pedofiele zwartrok en dat hij daar vervolgens niets mee deed. Wat is het doventolkgebaar voor seksueel misbruik van dove kinderen? Moet de doventolk dan ook vies kijken? Obscene gebaren maken?

Wel interessant dat de huidige vertegenwoordiger van God op aarde toen niet reageerde op een brief van de aartsbisschop van Milwaukee. Die vroeg om ontslag van de enge Amerikaanse pedo, die geen enkele vorm van berouw toonde. Ratzinger liet gewoon niets van zich horen. Pas acht maanden later reageerde zijn toenmalige en huidige tweede man kardinaal Bertone met de mededeling dat er een geheim proces zou komen tegen de priester. Dat proces werd voortijdig stopgezet.

Hoe ik dat geheime proces voor me zie? Een stuk of wat van die opgewonden smeerpijen, die met rode konen en stuiterende toverballen genieten van de vunzige details, die door een van de mannen een beetje bronstig worden voorgelezen. Waarom ze het proces hebben stopgezet? Ik denk dat ze na het gulzig verorberen van de geile feiten hebben gedacht: wie zijn wij om dit te veroordelen? Waarschijnlijk heeft de vieze priester een bedankje van de mannen gekregen en ontving hij per kerende post de vraag of hij nog meer smulfeitjes had. Of dat hij een keer langs wilde komen. Misschien is de woordspeling aarsbisschop nog gemaakt.

Maar de paus deed in 1996 dus niks met een ontslagaanvraag voor een onbedaarlijke viespeuk, die zich jarenlang wellustig vergrepen had aan tweehonderd dove kinderen. Interessant gegeven. Is hij daarom door God uitgekozen om Hem te vertegenwoordigen op aarde? Houdt God zelf ook wel van kinderporno? God ziet volgens de gelovigen alles, dus ik vrees dat Hij al deze viezigheid lekker vindt. Anders had hij toch wel eens een geestelijk sms’je naar het Vaticaan gestuurd om hun duidelijk te maken dat het celibaat zo langzamerhand kon worden opgeheven? Dat de priesters hun heilige genotsknots gezellig in een andere volwassene heen en weer mochten gaan bewegen. Dat is toch gezelliger dan zelf een beetje frunniken onder de kloosterdouche. Laat staan dat je aan gehandicapte kinderen gaat zitten. God is zelf toch ook ooit een gezonde jongen geweest? Persoonlijk vrees ik dat het schandaal veel groter is dan we tot nu toe vermoedden. Dat er maar een paar procent uit de beerput is gelekt en dat er veel en veel meer aan de hand is. Seks is de wortel van bijna al het kwaad op deze wereld en ik denk dat je met een verbod op dit vrolijke tijdverdrijf een leger aan zwaar gefrustreerden creëert. Sneue mannen, die zich als het donker wordt, buitensporig misdragen. Ik vond die vorige paus altijd al zo zielig. Zo gauw hij ergens landde ging hij op zijn knieën en begon hij het beton van het vliegveld te kussen. Dan moet je wel heel nooddruftig zijn, dacht ik altijd vol medelijden. Maar deze paus is natuurlijk nog veel zieliger. Als je het seksueel misbruiken van tweehonderd dove kinderen onbestraft laat dan wordt het tijd dat je door een roedel hitsige matrozen in een Romeins steegje even stevig wordt uitgewoond, waarna ze je in een SM-tent een dag of wat vastbinden aan een gloeiende paal. Het hardst heb ik deze week gelachen om die domme Simonis met zijn fijnzinnige wir haben es nicht gewusst. Ik vroeg hem later of hij Duits sprak zodat de oude Jopie Ratzinger hem kon begrijpen. Maar hij vertelde dat het een citaat van een van diens voorgangers was. Om precies te zijn Pius XII, de foute paus die binnen niet al te lange tijd zo goed als zeker heilig wordt verklaard. Wordt het niet hoog tijd dat die roomse Wilders zich eens op een veel fouter geloof gaat richten?

    • Youp