NRC wint award beste e-reading applicatie

Op de eerste editie van het Benelux e-reading event 2010 heeft NRC Handelsblad een award gewonnen in de categorie ‘beste beste kranten/tijdschriften e-reading applicatie’. De Sony PRS-600 werd door de bezoekers van het seminar gekozen als beste ereader. De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe ereaders geïntroduceerd (Alex ereader, BeBook Neo, iRex DR800) en aangekondigd (Apple iPad,

Op de eerste editie van het Benelux e-reading event 2010 heeft NRC Handelsblad een award gewonnen in de categorie ‘beste beste kranten/tijdschriften e-reading applicatie’. De Sony PRS-600 werd door de bezoekers van het seminar gekozen als beste ereader.

De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe ereaders geïntroduceerd (Alex ereaderBeBook Neo, iRex DR800) en aangekondigd (Apple iPad, Samsung E6, Asus DR-900, Entourage eDGe). In het vierde kwartaal van 2009 zijn er in Nederland ruim 17.000 ereaders verkocht, waarvan 10.000 door Bol.com.


    • nrclab