Het geluid van brandende wapens

Het geluid van brandende wapens Nairobi. Hoe klinkt het geluid van 2.545 brandende geweren? Een radioverslaggever in de Keniaanse hoofdstad Nairobi neemt het op. De wapens werden gisteren verbrand door de Keniaanse autoriteiten. Ze werden de voorbije twee jaar in beslag genomen door de plaatselijke politie, die daarbij samenwerkte met de Verenigde Naties. Kenia werd eind 2007 rond de presidentsverkiezingen getroffen door stammengeweld waarbij honderden doden vielen. Foto Khalil Senosi/AP A plane in the background on it's approach to land at Wilson airport in Nairobi, Kenya, Wednesday, March 24, 2010 as piles of guns are burnt by the authorities. Kenya Police in conjunction with the Regional Center for Small Arms and Light Weapons (RECSA), Kenya National Focal Point for Arms and supported by UNDP conducted the public destruction of 2,545 recovered illicit firearms. (AP Photo/Khalil Senosi) AP

Hoe klinkt het geluid van 2.545 brandende geweren?

Een radioverslaggever in de Keniaanse hoofdstad Nairobi neemt het op. De wapens werden gisteren verbrand door de Keniaanse autoriteiten. Ze werden de voorbije twee jaar in beslag genomen door de plaatselijke politie, die daarbij samenwerkte met de Verenigde Naties.

Kenia werd eind 2007 rond de presidentsverkiezingen getroffen door stammengeweld waarbij honderden doden vielen.