Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

voyeurisme in de stad

voyeurisme in de stad Op de Amsterdamse Zuidas zijn 24 extreem grote foto’s te zien van de Duitse fotograaf Michael Wolf. Wolf houdt zich al jaren intensief bezig met antropologische vraagstukken en legt in zijn werk de nadruk op het stedelijke leven. Zijn werk Paris street view gaat over privacy en voyeurisme. Hij gebruikt uitvergrote beelden van Google Street View. De expo ‘Paris street view’ van Foam is tot 10 april te zien op de Zuidas in Amsterdam. Zie ook: www.photomichaelwolf.com
voyeurisme in de stad Op de Amsterdamse Zuidas zijn 24 extreem grote foto’s te zien van de Duitse fotograaf Michael Wolf. Wolf houdt zich al jaren intensief bezig met antropologische vraagstukken en legt in zijn werk de nadruk op het stedelijke leven. Zijn werk Paris street view gaat over privacy en voyeurisme. Hij gebruikt uitvergrote beelden van Google Street View. De expo ‘Paris street view’ van Foam is tot 10 april te zien op de Zuidas in Amsterdam. Zie ook: www.photomichaelwolf.com

Op de Amsterdamse Zuidas zijn 24 extreem grote foto’s te zien van de Duitse fotograaf Michael Wolf. Wolf houdt zich al jaren intensief bezig met antropologische vraagstukken en legt in zijn werk de nadruk op het stedelijke leven. Zijn werk Paris street view gaat over privacy en voyeurisme. Hij gebruikt uitvergrote beelden van Google Street View.

De expo ‘Paris street view’ van Foam is tot 10 april te zien op de Zuidas in Amsterdam. Zie ook: www.photomichaelwolf.com