Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Politiek

Is het vandaag dan echt zo ver?

Op het strand van het Duitse St. Peter-Ording aan de Noordzee zetten de toeristenbureaus de eerste strandstoelen langs de kust. Toch was het daar gisteren pas 10 graden Celsius. In Nederland is het weer beter. Hier wordt het namelijk vandaag op sommige plekken voor het eerst dit jaar misschien wel 20 graden. Wellicht wordt het de eerste zomerse dag van 2010. Foto AP Workers carry beach chairs along the beach of St. Peter-Ording at the North Sea, northern Germany, as temperatures reach ten degrees Celsius (50.0 Fahrenheit) on Tuesday, March 23, 2010. Tourist centers set up with the beginning of this year's tourist season approximately 300.000 beach chairs along Germany's coastlines of North Sea and Baltic Sea. (AP Photo/Heribert Proepper)
Op het strand van het Duitse St. Peter-Ording aan de Noordzee zetten de toeristenbureaus de eerste strandstoelen langs de kust. Toch was het daar gisteren pas 10 graden Celsius. In Nederland is het weer beter. Hier wordt het namelijk vandaag op sommige plekken voor het eerst dit jaar misschien wel 20 graden. Wellicht wordt het de eerste zomerse dag van 2010. Foto AP Workers carry beach chairs along the beach of St. Peter-Ording at the North Sea, northern Germany, as temperatures reach ten degrees Celsius (50.0 Fahrenheit) on Tuesday, March 23, 2010. Tourist centers set up with the beginning of this year's tourist season approximately 300.000 beach chairs along Germany's coastlines of North Sea and Baltic Sea. (AP Photo/Heribert Proepper) AP