Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Media

skelettenfiets

skelettenfiets Ontwerper Eric Tryon uit Vancover, Canada, ontwikkelde een fiets met een skelet erop gemonteerd. De fiets kan gewoon worden bereden. En de schedel kijkt mee als je een bocht maakt. Bekijk meer werk van Eric Tryon op www.erictryon.com/live/
skelettenfiets Ontwerper Eric Tryon uit Vancover, Canada, ontwikkelde een fiets met een skelet erop gemonteerd. De fiets kan gewoon worden bereden. En de schedel kijkt mee als je een bocht maakt. Bekijk meer werk van Eric Tryon op www.erictryon.com/live/

Ontwerper Eric Tryon uit Vancover, Canada, ontwikkelde een fiets met een skelet erop gemonteerd. De fiets kan gewoon worden bereden. En de schedel kijkt mee als je een bocht maakt.

Bekijk meer werk van Eric Tryon op www.erictryon.com/live/