Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Niet lullen maar dóén, Sarko!

Niet lullen maar dóén, Sarko! De Franse president Sarkozy heeft te veel beloofd en te weinig waargemaakt, vinden de Fransen. Ze straften hem daarom dit weekeinde bij de regionale verkiezingen genadeloos af. French President Nicolas Sarkozy delivers his speech after visiting the production site of European civil and military helicopter manufacturer Eurocopter in Marignane, southern France, Thursday, March 4, 2010. (AP Photo/Claude Paris) Rectificaties / gerectificeerd De foto’s van Sarkozy die gebruikt zijn bij de illustratie van het coverartikel (gisteren 23 maart, pagina 1, 4 en 5) zijn van fotopersbureau AP.
Niet lullen maar dóén, Sarko! De Franse president Sarkozy heeft te veel beloofd en te weinig waargemaakt, vinden de Fransen. Ze straften hem daarom dit weekeinde bij de regionale verkiezingen genadeloos af. French President Nicolas Sarkozy delivers his speech after visiting the production site of European civil and military helicopter manufacturer Eurocopter in Marignane, southern France, Thursday, March 4, 2010. (AP Photo/Claude Paris) Rectificaties / gerectificeerd De foto’s van Sarkozy die gebruikt zijn bij de illustratie van het coverartikel (gisteren 23 maart, pagina 1, 4 en 5) zijn van fotopersbureau AP. AP

pagina 4 en 5

Rectificaties / gerectificeerd

Correcties & aanvullingen

De foto’s van Sarkozy die gebruikt zijn bij de illustratie van het coverartikel (gisteren 23 maart, pagina 1, 4 en 5) zijn van fotopersbureau AP. Bij de foto op de economiepagina’s 12 en 13 ontbrak de naam van de fotograaf, dat is Merlin Daleman.