Opinie

Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Zorg

Drion

Na de diagnose alzheimer troostte mijn vader zich met de gedachte dat hij, als de ziekte te ver zou doorslaan, de pil van Drion kon slikken. Maar ja, wanneer kies je dat moment? Als door de bliksem getroffen, ontdekte ik dat hij per januari zijn abonnement op NRC had opgezegd. Het zou nog bijna drie

Na de diagnose alzheimer troostte mijn vader zich met de gedachte dat hij, als de ziekte te ver zou doorslaan, de pil van Drion kon slikken. Maar ja, wanneer kies je dat moment?

Als door de bliksem getroffen, ontdekte ik dat hij per januari zijn abonnement op NRC had opgezegd. Het zou nog bijna drie maanden duren, waarin hij losse exemplaren bleef kopen om het Scrypto niet te missen.

Dinsdag vulde hij zijn laatste woord in: meewind. En ging.

Peter van Woensel Kooy