Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Rampen

Bush en Clinton op verzoek van Obama in Haïti

Voormalige presidenten George W. Bush en Bill Clinton brachten gisteren een eendaags bezoek aan Haïti om te spreken over het langetermijnherstel van het land. President Obama heeft Bush en Clinton gevraagd de Amerikaanse inzamelingsactiviteiten voor het herstel van Haïti te leiden te voeren. Op de foto begroeten ze mensen die door de aardbeving dakloos zijn geworden, voor het presidentiële paleis. Foto AP Haiti's President Rene Preval, left, former President George W. Bush, center, and former President and U.N. special envoy for Haiti Bill Clinton greet people at a makeshift camp for homeless earthquake survivors located next to the Presidential Palace in Port-au-Prince, Monday, March. 22, 2010. Former U.S. presidents Clinton and Bush are visiting Haiti to assess recovery needs. They were tapped by President Barack Obama to spearhead U.S. fundraising in response to the devastating Jan. 12 earthquake. (AP Photo/Jorge Saenz)
Voormalige presidenten George W. Bush en Bill Clinton brachten gisteren een eendaags bezoek aan Haïti om te spreken over het langetermijnherstel van het land. President Obama heeft Bush en Clinton gevraagd de Amerikaanse inzamelingsactiviteiten voor het herstel van Haïti te leiden te voeren. Op de foto begroeten ze mensen die door de aardbeving dakloos zijn geworden, voor het presidentiële paleis. Foto AP Haiti's President Rene Preval, left, former President George W. Bush, center, and former President and U.N. special envoy for Haiti Bill Clinton greet people at a makeshift camp for homeless earthquake survivors located next to the Presidential Palace in Port-au-Prince, Monday, March. 22, 2010. Former U.S. presidents Clinton and Bush are visiting Haiti to assess recovery needs. They were tapped by President Barack Obama to spearhead U.S. fundraising in response to the devastating Jan. 12 earthquake. (AP Photo/Jorge Saenz) AP