Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Beeldende kunst

bron van de kunst

bron van de kunst „Rosita is een van mijn eerste stickers”, zegt Robert Muda van grafisch ontwerpbureau Spacebar (www.spacebar.nl). „Hij is bijzonder omdat het bijna een full-color-foto is. En dat gaat bijna niet op zo’n klein stickertje. Daarom ziet hij er ook wat vlekkerig uit.” Muda heeft al zo’n duizend fruitstickers bij elkaar verzameld. „Wat ik er zo leuk aan vind, is dat het gewoon op straat ligt. Ze blijven je verrassen.” Deze rubriek gaat over kunstenaars en hun verzameling als bron van inspiratie. Heb jij als kunstenaar afbeeldingen, voorwerpen of kunstwerken die jou inspireren? Stuur je bijdrage aan deze rubriek naar klik@nrc.nl
bron van de kunst „Rosita is een van mijn eerste stickers”, zegt Robert Muda van grafisch ontwerpbureau Spacebar (www.spacebar.nl). „Hij is bijzonder omdat het bijna een full-color-foto is. En dat gaat bijna niet op zo’n klein stickertje. Daarom ziet hij er ook wat vlekkerig uit.” Muda heeft al zo’n duizend fruitstickers bij elkaar verzameld. „Wat ik er zo leuk aan vind, is dat het gewoon op straat ligt. Ze blijven je verrassen.” Deze rubriek gaat over kunstenaars en hun verzameling als bron van inspiratie. Heb jij als kunstenaar afbeeldingen, voorwerpen of kunstwerken die jou inspireren? Stuur je bijdrage aan deze rubriek naar klik@nrc.nl