Parkje op kopermunt

Parkje op kopermunt Deze foto’s stuurde Salome Schwab (8 jaar) uit Rotterdam. Het zijn koperen munten die in azijn hebben gelegen. ‘Beste Dr. Zeepaard’, schreef Salome erbij. ‘Wij hebben vorige week koper gepoetst en het is net een landje geworden met bomen en zo, heel erg mooi! Mijn vader heeft er een paar foto’s van gemaakt. Wij vinden je proefjes heel erg leuk.’ Dr. Zeepaard bedankt Salome zeer! Hij heeft de foto’s ook in zijn werkkamer gehangen. FOTO A. SCHWAB
Parkje op kopermunt Deze foto’s stuurde Salome Schwab (8 jaar) uit Rotterdam. Het zijn koperen munten die in azijn hebben gelegen. ‘Beste Dr. Zeepaard’, schreef Salome erbij. ‘Wij hebben vorige week koper gepoetst en het is net een landje geworden met bomen en zo, heel erg mooi! Mijn vader heeft er een paar foto’s van gemaakt. Wij vinden je proefjes heel erg leuk.’ Dr. Zeepaard bedankt Salome zeer! Hij heeft de foto’s ook in zijn werkkamer gehangen. FOTO A. SCHWAB

Deze foto’s stuurde Salome Schwab (8 jaar) uit Rotterdam. Het zijn koperen munten die in azijn hebben gelegen. ‘Beste Dr. Zeepaard’, schreef Salome erbij. ‘Wij hebben vorige week koper gepoetst en het is net een landje geworden met bomen en zo, heel erg mooi! Mijn vader heeft er een paar foto’s van gemaakt. Wij vinden je proefjes heel erg leuk.’

Dr. Zeepaard bedankt Salome zeer! Hij heeft de foto’s ook in zijn werkkamer gehangen.