Twee vondelingen

In Hoorn en Rotterdam zijn vondelingen gevonden. De Hoornse baby lag in een kartonnen doos. De burgemeester heeft hem Daniël genoemd. De baby in Rotterdam lag in een wit-gele handdoek in een container. Zij had nog haar navelstreng.

Hond treft schroevenworst

Een hond in Zeist vond in de tuin een worst met schroeven. Zijn baas pakte de worst af. Later vonden ze er nog een. De politie denkt dat ze van een hondenhater zijn. Het waren kruiskopschroeven.

Wild zwijn in huiskamer

In het Duitse Zülpich-Hoven sprong een wild zwijn door de ruit in een huiskamer. Een jager en een agent schoten hem dood.

Rover in rolstoel

In Brussel wilde een man in een rolstoel een nachtwinkel beroven. Hij dreigde met een mes, maar de winkelier duwde hem naar buiten.

Kat reist onder motorkap

Een kat in Duitsland heeft 54 kilometer onder een motorkap van een auto mee gelift. De wegenwacht moest de motor uit de auto tillen om hem te bevrijden. De kat had een verbrande poot.

Inbreker blijkt vriend

Een vrouw in Berlijn belde de politie omdat een man ’s nachts op haar balkon klom. Maar het bleek haar vriend te zijn. Met bloemen en een fles wijn. De politie heeft hem gearresteerd.