miserabele inzendingen voor prijs

miserabele inzendingen voor prijs In Groot-Brittannië heeft de juryvoorzitster van de prestigieuze Orange Prize for Fiction voor controverse gezorgd. Na lezing van de ingestuurde romans voelde Daisy Goodwin zich ‘net een sociaal werkster’. De meeste inzendingen voor de prijs voor beste Engelstalige vrouwelijke roman zijn volgens juryvoorzitster Daisy Goodwin ‘miserabel’ en ‘humorloos.’ Het doorworstelen van de 129 boeken heeft de Orangejury dit jaar bijzonder weinig plezier verschaft. Lees over de controverse op: nrcboeken.nl

In Groot-Brittannië heeft de juryvoorzitster van de prestigieuze Orange Prize for Fiction voor controverse gezorgd. Na lezing van de ingestuurde romans voelde Daisy Goodwin zich ‘net een sociaal werkster’. De meeste inzendingen voor de prijs voor beste Engelstalige vrouwelijke roman zijn volgens juryvoorzitster Daisy Goodwin ‘miserabel’ en ‘humorloos.’ Het doorworstelen van de 129 boeken heeft de Orangejury dit jaar bijzonder weinig plezier verschaft.

Lees over de controverse op: nrcboeken.nl