Overige films

Snow Dogs (Brian Levant, 2002, VS). Sledehonden zijn de ware sterren in formulekomedie over zwarte tandarts uit Miami, die ondekt dat zijn biologische wortels in Alaska liggen. Met Cuba Gooding jr., James Coburn. Veronica, 20.30-22.20u.

Big Momma’s House 2 (John Whitesell, 2006, VS). Het lijkt wel een wet: iedere komiek moet zich ten minste een keer in zijn carrière als vrouw vertonen. Omdat Big Momma’s House (2000) zo’n succes was aan de kassa, doet de zwarte Amerikaanse komiek Martin Lawrence het nog een keer: nu wordt de FBI-agent in zijn vette vermomming de nanny van het gezin van een man die de hele wereld kan doen ontploffen. Of zoiets. RTL5, 20.30-22.30u.

Love & Sex (Valerie Breiman, 2000, VS). Famke Janssen speelt hoofdrol in niet erg puntige love story. Als journaliste valt ze tegen beter in voor knurftige kunstschilder Jon Favreau. RTL8, 20.30-22.05u.

Ali G Indahouse (Mark Mylod, 2002, Engeland/Duitsland/Frankrijk). Sacha Baron Cohen zet in deze film alle witte jongeren te kijk die in de getto’s van Los Angeles een soort hippe hemel zien. En hij parodieert de serieuze bravoure van rapvideo’s vol goud, pooiers en lekkere wijven. RTL5, 22.30-0.10u.